DILVE

DILVE

DISTRIBUÏDOR D'INFORMACIÓ DEL LLIBRE ESPANYOL EN VENDA

Què és DILVE?

És una plataforma, basada a Internet, per a tots els professionals de la cadena del llibre, que permet la gestió i distribució d'informació bibliogràfica i comercial del llibre en venda. De manera fàcil i rapida es pot carregar i extreure les dades de cada obra junt a continguts rics.

Aquesta iniciativa, impulsada per la FGEE, en col•laboració amb la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, ja s’ha convertit en una realitat que els editors han d’aprofitar. Suposa un gran estalvi de temps i de feina.

Utilitzar la “Pasarela DILVE-ISBN” permet gestionar les altes a l’ISBN sense necessitat de disposar de certificat digital i utilitzant de manera automàtica la informació del propi catàleg que ja s’ha carregat a la base de dades de DILVE. La mateixa passarel·la permet recuperar el PDF amb el número de registre adjudicat per l’Agència Espanyola de l’ISBN. Tota la informació a: www.dilve.es

Reproducció de la carta que DILVE ha enviat amb accessos als manuals d'us del programa:

Estimado Editores,

Nos ponemos en contacto con ustedes para informales de la publicación de un nuevo documento en el que se dan indicaciones imprescindibles para la correcta gestión de altas en ISBN de obras completas y volúmenes a través de la pasarela ISBN-DILVE. Dicho documento se encuentra disponible en la sección Formación>Manuales de la web de DILVE.

Asimismo queremos recordarles que para conocer con exactitud el funcionamiento de dicha pasarela es importante leer atentamente la Guía de uso.

A aquellas editoriales que aún no utilizan la pasarela ISBN-DILVE, les recordamos que permite gestionar las alta en ISBN sin necesidad de disponer de Certificado Digital y utilizando la información de su catálogo que ya tiene cargada en la base de datos de DILVE. Además, dicha pasarela le permitirá recuperar el pdf con el número de registro adjudicado por la Agencia.

Para cualquier duda tienen a su disposición el servicios de asistencia permanente de DILVE: asistencia@dilve.es / 914 136 321.

Atentamente,
Equipo DILVE.