ALIANCES

Iberia

ACORD DE LES CAMBRES DEL LLIBRE AMB IBERIA.-

IBERIA us porta amb descompte a les fires com a continuació de la circular 004 de data 29 de maig de 2017, us facilitem un document amb instruccions per a l’emissió de bitllets contractats amb IBERIA. En el cas del bitllet de pont aeri en classe business, correspon a la classe J, amb un 23% de descompte.

Us podeu descarregar aquest document en el següent enllaç:

http://arxiu.cambrallibre.cat/Circular-004-2017.pdf

Recordeu que aquest acord signat entre IBERIA, Líneas Aéreas de España, S.L. i FEDECALI (Asociación de las Cámaras del Libro de España) serà vigent fins al 31 de desembre de 2017.


Correus

TARIFES DE CORREUS 2017.- Han estat publicades les noves tarifes de correus per a 2017, aplicables en Península i Balears, que podeu obtenir a www.correos.es o bé directament clicant el següent enllaç: 

Tarifas Correos 2017


Asendia

TARIFES OPERADOR POSTAL – ASENDIA (Swiss Post – La Poste).-

Com sabeu, la Cambra del Llibre de Catalunya té subscrit un acord amb ASENDIA (Swiss Post La Poste) des de fa anys, que permet l’ús del correu en les trameses d’exportació en condicions avantatjoses tant de preu com de seguretat.

A la nostra web trobareu les noves tarifes especials per als socis de la Cambra del Llibre de Catalunya per a 2017. Es mantenen les tarifes de correu internacional “Saques”, que és un dels serveis més utilitzat pels nostres exportadors. 

També trobareu unes altres tarifes corresponents a nous serveis que poden ser del vostre interès.

Tarifes 2017 ASENDIA (Swiss Post - La Poste)

Per a qualsevol aclariment o ampliació de la informació podeu posar-vos en contacte directament:

Telèfon: 902 550 405

Aurora Ubiña: aurora.ubina@asendia.com

Joaquim Guerra: joaquim.guerra@asendia.com