24 Nov.

9:00h

Guadalajara , México

This event has expired

Feria Internacional del Libro de Guadalajara

De 24 de novembre de 2018 a les 9:00 a 10:00h

La Fira Internacional del Llibre de Guadalajara és la reunió editorial més important d'Iberoamèrica i un extraordinari festival cultural. Fundada fa 32 anys per la Universitat de Guadalajara, és una fira per a professionals on el públic és benvingut, el que la distingeix de la resta de les principals fires que es realitzen al món. Sense desatendre la seva vocació com una trobada de negocis, la FIL va ser concebuda com un festival cultural en el qual la literatura és la columna vertebral, amb un programa en què participen autors de tots els continents i diferents llengües, així com un espai per a la discussió acadèmica dels grans temes que creuen la nostra actualitat.

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana estarà present a la Feria Internacional del Libro de Guadalajara “FIL 2018” amb un estand institucional que la Generalitat de Catalunya posarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre. La producció i gestió de l’estand és responsabilitat de l’ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals i compta amb la col·laboració de l’Associació i del Gremi d’Editors de Catalunya.

L’edició 2018 de la fira tindrà lloc del 24 de novembre al 2 de desembre, tot dedicant els dies 26, 27 i 28 de novembre per als professionals.

Enguany Portugal serà el país invitat d’honor.

Característiques de l’estand:

  • Espai d’exposició de llibres i catàlegs
  • Espai de reunió
  • Llistat de totes les empreses acreditades a la fira
  • Publicació de les dades de l’empresa i dels participants al catàleg oficial de la fira

Des de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i el Gremi d’Editors de Catalunya es farà una convocatòria més endavant amb informació més detallada. Si teniu interès en participar a la FIL 2018, envieu un correu electrònic a info@gremieditorscat.es per comunicar-ho.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte