PUBLICACIONS

Estudi sobre el Comerç Exterior del Llibre a Espanya 2016

La Asociación de Cámaras del Libro publica anualment aquest estudi que analitza en detall les variables de les exportacions i importacions de les empreses españoles que tramiten els seus enviaments a través de les cambres del llibre. Les xifres son validades amb les xifres oficials del departaments de duanes de la AEAT.

http://arxiu.gremieditors.cat/2016-Comercio-Interior-del-Libro.pdf


Estudi sobre el Comerç Interior del Llibre a Espanya 2016

Com cada any, la Federación de Gremios de Editores de España (FGEE) ha editat l’estudi “Comercio Interior del Libro 2016”. De ben segur que les dades que ofereix representen un instrument útil per a conèixer el sector i per ajudar a prendre decisions.

A la Secretaria de la Cambra disposen d’exemplars en paper que lliurarem als interessats.
Us podeu descarregar la versió en format digital a través d’aquest enllaç: http://arxiu.gremieditors.cat/2016-Comercio-Interior-del-Libro.pdf


Informe sobre Hàbits de lectura i compra de llibres a Catalunya 2017

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha encarregat l’elaboració d’aquest estudi per a l’abast de Catalunya. Podeu consultar l’estudi complet aquí:

https://www.gremieditors.cat/arxiu/2017-Habits-de-Lectura-i-Compra-de-Llibres-CATALUNYA.pdf


El sector del Libro en España

Publicació anual de l'Observatorio de la Lectura y el Libro del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports. Aquest informe recopila, analitza i compara les dades més rellevants sobre el llibre i la lectura a Espanya (estadístiques, enquestes i informes relatius a la producció, comercialització i lectura de llibres)

https://issuu.com/gremideditorsdecatalunya/docs/2017-el-sector-del-libro-en-espana-_4e14182d5fa352